Bestyrelsens tvetydige opbakning til Olafur Kristjansson var en central del af årsagen til, at han trak sig som cheftræner i Randers FC, skriver lokalavis. Selv forklarer han det med, at han ikke kunne være den bedste udgave af sig selv.

Torsdag landede nyheden om, at Olafur Kristjansson var færdig som cheftræner i Randers FC. Islændingen havde tænkt sig godt om og var kommet til den konklusion, at det var bedst for ham selv og for klubben, at en anden tog over.

Randers Amtsavis skriver, at en væsentlig del af forklaringen på hans beslutning var den tvetydige opbakning, han oplevede fra klubbens bestyrelse. Det kom eksempelvis til udtryk efter et bestyrelsesmøde forud for pokalkampen mod Agerbæk/Starup for en måned siden, da Kristjansson først kort før spillerbussens afgang fik at vide, at han stadig var cheftræner.

Som man har kunnet se i Eurosport-programmet Superliga Backstage, virkede Kristjansson allerede, da han fik nyheden overbragt af administrerende direktør Michael Gravgaard, en smule kritisk over for måden, som opbakningen blev udlagt.

Den nu tidligere cheftræner vil dog ikke offentligt stille bestyrelsen til skue.

- Det er summen af mange ting, som har ført til min beslutning. Jeg har tænkt over det i et stykke tid. Men jeg synes ikke, det vil gavne hverken truppen eller Randers FC, hvis jeg begynder at pege på en masse ting i pressen. Men man kan sige, at de tanker, jeg er gået med, handler om, at jeg ikke længere har følt, at jeg kunne være den bedste udgave af mig selv i de omgivelser, vi havde, og dermed være dér nok for spillerne i forhold til at få bragt Randers FC ud af den her stime af dårlige resultater, siger han til Randers Amtavis.

Olafur Kristjansson var cheftræner i Randers fra sommeren 2016, og direktør Gravgaard sagde torsdag, at han forventede, at klubben ville have en afløser på plads i løbet af weekenden. 

Dermed får den nye mand i spidsen godt en uge til at gøre klar til sin første kamp. Randers møder FC Nordsjælland ude lørdag i næste uge.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO