• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Saba Lobjanidze skal sælges - pilen peger ikke mod Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Saba Lobjanidze skal efter planen skydes af sted i dette transfervindue, men det bliver næppe til Brøndby IF, skriver Randers Amts Avis.

Af Ole Hoffskov

Saba Lobjanidze har været en stor profil for Randers FC i to sæsoner, og kantspilleren har også fået en større rolle på Georgiens landshold, for hvem han scorede så sent som i mandags mod Danmark i Telia Parken.

Den 24-årige offensivspiller har udviklet sig fint i Randers-trøjen, men nu er tiden inde til et klubskifte, så kronjyderne kan få nogle penge i kassen, og Lobjanidze kan prøve kræfter med en større hylde.

Ifølge Randers Amts Avis er det mere eller mindre aftalt, at Saba Lobjanidze skal sælges i det kommende transfervindue, og på rygteplan har Brøndby IF været nævnt som en bejler til landsholdsspilleren, som kronjyderne efter direktør Søren Pedersens udsagn er villige til at sælge til en anden dansk klub, hvis buddet er højt nok. Randers Amts Avis skriver imidlertid, at pilen ikke peger mod Brøndby for Lobjanidze.

Saba Lobjanidze kom til Randers FC fra Dinamo Tibilisi, og han har scoret 23 mål i 75 kampe for kronjyderne. I hele sin tid i Randers har Lobjanidze blot misset tre Superliga-kampe, så det er en spiller, der bestemt ikke kan beskyldes for at være meget skadet.

Georgieren har et år tilbage af sin kontrakt med Randers FC. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus