• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Avis: Troels Bech flytter til Italien

Ifølge avisen BT rykker Troels Bech til Italien sammen med sin familie.

Af Kenneth Jensen

Brøndby IF leder efter ny sportsdirektør, efter Troels Bech tidligere mandag valgte at sige sin stilling i Brøndby IF op.

Den tidligere Superliga-træner stopper officielt ved årsskiftet, og indikationerne i meddelelserne fra Brøndby IF går på, at der venter Bech et job uden for fodboldverdenen.

Nu skriver BT så, at Troels Bech flytter væk fra Danmark.

- Ifølge B.T.s oplysninger flytter Bech nemlig sig selv og familien til Italien, hvor han starter forfra. Bech holder i dag foredrag om sammenhængskraft og ledelse, og det er formentlig også indenfor dette felt, han vil arbejde i den kommende tid, skriver den danske avis.

Troels Bech har en bacholor i italienske studier. Superliga-klubben har indkaldt til pressemøde klokken 12.00, hvor der altså vil være mulighed for at få mere information om, hvorfor Troels Bech har valgt at stoppe i Brøndby.

Sportsdirektøren overtog jobbet i sommeren 2015 og har i skrivende stund været i jobbet i lidt mere end tre år. I den periode har han været med til at flytte Brøndby fra subtoppen til den absolutte top i dansk fodbold.

For bare få måneder siden vandt klubben samtidig sin første titel i 10 år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus