• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Avis: Vendsyssel-profil skifter til OB

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Moses Opondo ser ud til at være tabt for Vendsyssel FF, men han fortsætter i Superligaen.

Af Morten Jørgensen

Vendsyssel FF må en tur ned i 1. division til næste sæson, men det bliver uden flere af klubbens profiler fra den forgangne sæson.

Allerede nu står det klart, at Sander Fischer og Jon Dagur Thorsteinsson er blandt de spillere, som forlader klubben, og nu lader det også til, at Moses Opondo følger trop.

Midtbanespilleren fra Uganda kommer ifølge NORDJYSKE til at blive i Superligaen, hvor han kommer til at træde et skridt op, da der venter ham et skifte til en top seks klub.

Flere klubber har vist interesse for den 21-årige midtbanespiller, men lokalavisen rapporteret, at det bliver OB, der i løbet af nogle få dage kan præsentere ham som klubbens nye spiller.

Moses Opondo skiftede permanent til Vendsyssel FF i januar 2017 efter at have spillet i AaB, og han har i alt spillet 76 kampe for den nordjyske klub med syv mål og otte assists til følge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.