• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bach Bak roser sin gamle træner: Riddersholm skal have kæmpe cadeau

FC Midtjyllands assistenttræner Kristian Bach Bak peger på, at de kommende modstandere fra Sønderjyskes cheftræner Glen Riddersholm har gjort det godt i sin nye klub.

Af Oliver Okstrøm

Når FC Midtjylland tørner sammen med Sønderjyske i sidste spillerunde af grundspillet, så bliver det med en cheftræner på den modsatte trænerbænk, som man kender en hel del til i det midtjyske.

Det er nemlig Glen Riddersholm, som var cheftræner for klubben, da de vandt deres første mesterskab tilbage i 2015. Dengang var Kristian Bach Bak anførerr for FC Midtjylland, og i dag er han blevet assistenttræner i klubben, og han anerkender det arbejde, som Riddersholm har gang i for sønderjyderne.

Det fortæller Bach Bak om i et interview på FC Midtjyllands officielle hjemmeside.

- De har fået gang i målscoringen, holdet er som altid hårdtarbejdende og godt organiseret, og det virker til, at spillerne begynder at forstå, hvad det er Glen (Riddersholm red.) vil med sin spilfilosofi. Resultaterne var ikke med Sønderjyske umiddelbart efter Glens tiltræden, men han holdt fast i sit koncept, og det skal de have kæmpe cadeau for, lyder det fra Kristian Bach Bak.

Derudover peger FCM-assistenten på at de kommer til at møde et Sønderjyske-mandskab, der er mere boldspillende end før, og derfor arbejder han på at finde ud af, hvordan de skal håndtere dette.

- For os handler det om at finde det rette udtryk og den rette power, hvilket har set fint ud på det seneste. Vi må se, om Sønderjyske også agter at spille mere end vanligt på søndag, og i givet fald skal vi være dygtige til at stjæle bolden højt på banen. Det kræver en energisk indsats og stenhårdt arbejde, siger Kristian Bach Bak.

Kampen mellem FC Midtjylland og Sønderjyske spilles søndag klokken 17, og den sendes direkte på TV3 Max.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus