Backman efter sit røde kort: Sagde 'Hey' til dommeren

AGF's Niklas Backman havde meget svært ved at se meningen med det gule kort, som førte til rødt mod Silkeborg mandag aften.

AGF havde et fordelagtigt udgangspunkt i bestræbelserne på at komme tilbage i kampen mod Silkeborg, hvor man var kommet bagud med 0-2 efter første halvleg.

Først havde Silkeborg lavet straffespark med et rødt kort til følge for Svenn Crones vedkommende. Derefter scorede Patrick Mortensen for AGF, og den vilde jagt mod en udligning var i gang med tyve minutter tilbage af kampen.

Sådan skulle det dog ikke gå, da AGF's svenske forsvarsstyrmand Niklas Backman fik rødt kort efter sit andet gule kort i opgøret, og han havde svært ved at forstå, hvordan dommeren kunne gøre sådan.

Det forklarer Backman i et interview med TV3 Sport umiddelbart efter slutfløjt.

- Jeg synes, at der er straffe, og så råber jeg 'Hey' på vej tilbage mod min position, og så får jeg et gult kort for det.

Han fortæller endvidere, at det er noget, som han har gjort 1000 gange tidligere uden at få et gult kort for det.

Kampen endte desuden uden flere scoringer, og dermed tog Silkeborg deres tredje Superliga-sejr i denne sæson.