• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Bænket AaB-talent: Det er altid frustrerende, når man gerne vil spille

Mathias Ross er frustreret over, at han har siddet på bænken siden AaB's første kamp i sæsonen mod Lyngby. Han er nemlig ivrig efter at revanchere kampen, hvor han var impliceret i begge Lyngbys mål.

Af Kristian Porse

Den blot 18-årige AaB-stopper gik en særdeles lys fremtid i møde, da han i den forgangne sæson fik fuld spilletid i de sidste seks kampe for AaB, efter Kasper Pedersen havde meldt ud, at han ønskede at prøve kræfter med udlandet. 

Mathias Ross kunne derfor også se sig selv værende blandt de 11 startende, da AaB skød sæsonen i gang på udebane mod oprykkerne fra Lyngby. Det gik dog knapt så godt for det unge talent, som så skidt ud ved begge Lyngbys mål, i en kamp som AaB endte med at tabe 2-0. 

Siden nederlaget til Lyngby har AaB spillet fire kampe, og her har Mathias Ross set med fra bænken hver gang. Kasper Pedersen valgte nemlig at blive i AaB, og han har altså overtaget pladsen som Jores Okores foretrukne makker i AaB-forsvaret. Og det frustrerer Mathias Ross, som brænder for at få lov til at revanchere præstationen mod Lyngby. 

- Det er altid frustrerende, når man gerne vil spille, men det er specielt frustrerende, at jeg ikke har fået lov til at revanchere den kamp, jeg spillede mod Lyngby, siger han ifølge Nordjyske

Selvom Ross er frustreret over bænkpladsen, ser han det som en del af udviklingen, og han tror på, at det kan være sundt med lidt modvind. Han forklarer yderligere, at det er op til ham selv at gribe chancen, når den byder sig. 

Mathias Ross har kontrakt med AaB frem til sommeren 2023. 

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus