Barrett-drømmehug i OB's udklassering af Horsens

OB besejrede AC Horsens 4-0 i mandagskampen efter tre mål på syv minutter i slutfasen.

Der var vigtigt point på spil, da OB og AC Horsens mødtes i Superligaens mandagskamp.

Især 'De Stribede' var hårdt under pres efter blot seks point i de første ni kampe, og OB kom da også ud til kampen som et hold, der havde noget at bevise.

Hjemmeholdet tog føringen efter blot to minutter, da Bashkim Kadrii var først over en løs bold på kanten af feltet og sendte kuglen fladt i kassen forbi en chanceløs Matej Delac.

OB pressede hårdt på i de efterfølgende minutter, og Kadrii havde endnu et nærgående forsøg, men Horsens afværgede stormen.

Herefter var der meget langt mellem chancerne, og vi skulle helt hen i første halvlegs døende sekunder, før Peter Nymann var tæt på at udligne, men det flade, kraftfulde forsøg blev stoppet flot af Sten Grytebust i OB-målet.

Efter pausen var det et mere tændt Horsens-hold, der indledningsvist fik lagt tryk på OB, men uden større chancer til følge.

I stedet gjorde hjemmeholdet det onde ved Bo Henriksens tropper i slutningen af opgøret, hvor Jens Jakob Thomasen, Nicklas Helenius og Jacob Barrett Laursen hver scorede inden for syv minutter. Især Barretts scoring var fantastisk, da han bragede bolden op i hjørnet til slutresultatet 4-0.