• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Bedrøvet AaB-træner: Vi tager det dybt alvorligt

Foto: Getty Images

Tre nederlag i træk har sendt AaB fra tredjepladsen og ned som nummer 10 i Superliga-tabellen. Der er panderynker i AaB.

Af Torsten Kjems Hansen

Da AaB 1. september vandt med 1-0 over FC København var meget rigtigt godt i og omkring AaB. Holdet havde to sejre i træk og skød sig med de tre point frem som nummer tre i tabellen med i alt 13 point for otte kampe. 

Status tre kampe senere er tre nederlag i træk og nu en placering som nummer 10. 3-0 ude til AGF, 2-1 ude til FC Nordsjælland og senest 0-3 på hjemmebane til Randers FC. Krisen er rykket tættere på den nordjyske Superliga-klub, og humøret er da også derefter. 

-Jeg bruger ikke ordet krise, men vi tager situationen dybt alvorligt. Det skal vi gøre, når vi lukker så mange mål ind i tre kampe og kun i brudstykker leverer gode præstationer. Det er ikke tilstrækkeligt, og vi tager det dødhamrende alvorligt, siger AaB-træner Jacob Friis til nordjyske.dk

Læs også:Brandvarm profil afviser transfersnak: Fokus er i AGF

Ens for de tre nederlag har været, at det har været uden holdets største stjerne, Lucas Andersen, fra start. Profilen har siddet ude med en lyskenskade, men var med i truppen til søndagens kamp, hvor han blev skiftet ind med en lille halv time tilbage af opgøret.

Det betyder formentlig, at Lucas Andersen er med fra start igen, når Hobro IK venter som modstander i den kommende spillerunde på udebane.

Læs også:BIF-skytte træt af manglende point trods frisparksmål

Læs også:Sønderjyske slår Brøndby og får første sejr siden juli

Læs også:Okore efter afklapsning: Generelt ikke en god præstation

Læs også:Carlgren og Randers gav AaB en regulær afklapsning

Læs også:LIVE: Sådan gik det til da AaB mødte Randers