Bedst og værst: Aaquist med fornem bryst-tæmning

Tipsbladet.dk har kigget nærmere på fredagens Superliga-kamp mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE.

2-1 Runar Runarsson selvmål (78.)
2-2 Kees Luijckx (93.)

Kampens bedste:

FC Nordsjælland

Karlo Bartolec. Ikke bare fordi han scorede et flot mål til 2-0 - kantspilleren var meget energisk, opsøgte duellerne og hamrede til bolden, når spilleren lurrede uden for feltet på FC Nordsjællands hjørnespark. Hans samarbejde med de tre forreste var exceptionelt, da han flere gange fik sat både Ernest Asante og Mads Aaquist i scene. Sidstnævnte spillede også en god, offensiv kamp.

SønderjyskE

Philip Zinckernagel gjorde sit for at holde gæsterne inde i kampen. I første halvleg var han alene om sin flotte arbejdsindsats, men efter pausen fik han resten af holdet til at følge trop. Hans fantastiske afslutning efter 77 minutter opsummerede hans farlige spil for SønderjyskE. Offensivspilleren frustrerede FC Nordsjællands spil og igangsatte gode omstillinger.

Kampens værste:

Emil Scheel. SønderjyskE's midtbanespiller lykkedes ikke med sine løb midt på banen, og tit var han savnet i gæsternes omstillinger. Philip Zinckernagel drev bolden alene og manglede sin holdkammerat i det offensive spil. Emil Scheel tabte flere direkte dueller med Nordsjællands unge midtbane.

Kampens detalje:

Det etablerende angrebsspil var flydende for FC Nordsjælland i første halvleg. Mads Aaquists gennemtænkte tæmning med brystkassen til Karlo Bartolec, der scorede til 2-0, var ganske enkelt fænomenal. En overlegen måde at lægge op til et flot mål.