Vi zoomer ind på søndagens dramatiske opgør i Haderslev, hvor SønderjyskE og Randers FC kæmpede for en plads i top seks.

Tipsbladet.dk på Sydbank Park i Haderslev

SønderjyskE - Randers FC 1-0 (0-0)

1-0 Mikkel Hedegaard 83´ 

Kampens bedste: 

SønderjyskE

Simon Poulsen snupper den i tæt konkurrence med Troels Kløve. Poulsen var meget sikker på back-positionen søndag, mens han også offensivt leverede en række gode aktioner. Viste klart niveau på Sydbank Park, og var bedst på en aften, hvor SønderjyskE-defensiven var bedre end offensiven.

Randers FC

Mayron George var en evig trussel mod SønderjyskE-forsvaret. Startede ikke kampen så godt, men kom stærkt igen, spillede klogt og havde flere gode chancer. George burde dog flere af sine holdkammerater have scoret i Haderslev, men arbejdsindsatsen fortjener point. 

Kampens værste: 

Johnny Thomsen virkede sløv og langsom. Især i kampens indledning blev han løbet ned konstant. Han spillede sig bedre ind i kampen, men var blandt de dårligste i en ellers god Randers-kamp, mens værterne også virkede stabile. 

Kampens detalje: 

At Marvin Pourie kunne brænde den chance den chance, han fik efter 51 minutter er utroligt. Mayron George blev spillet helt fri bagerst i feltet, lagde bolden på tværs ind bag Lukas Fernandes, men på selve stregen fik Marvin Pourie på utrolig vis fumlet bolden tilbage til Fernandes. Årets afbrænder er ikke for stor en vending at bruge der. 

SønderjyskE mislykkedes desuden med at sætte den stadionrekord, man ellers havde håbet. På Sydbank Park skulle man over 8.300, men mon ikke vintervejret holdt en del hjemme. I hvert fald mødte 7.072 tilskuere op, hvilket bestemt også er pænt i Haderslev. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO