Bedst og værst: AGF snørrede posen mod uskarpe SønderjyskE

0-2 Martin Pusic (47')
Rødt Kort - Martin Pusic (78')

Kampens bedste:

SønderjyskE:

SønderjyskE var særligt i første halvleg farlige på venstresiden, hvor Nicholas Marfelt flere gange sendte et par flotte indlæg ind i feltet, der dog ikke blev omsat til mål. SønderjyskE kæmpede flot og spillede egentlig en god kamp, men var altså ikke skarpe nok, når de nåede ind i feltet. Marfelt var bedste mand hos hjemmeholdet.

AGF:

Det kan umuligt være dårligt at være Jens Stage for tiden. Forleden forlængede han sin kontrakt med fem år, og da Pierre Kanstrup måtte gå ud med en skade i første halvleg, overtog midtbanespilleren anførerbindet. Stage spillede også en flot kamp og gik som altid forrest i både pasningsspillet, bolderobringerne og de hårde tacklinger. Niklas Backman var dog bedste AGF'er. Forsvarsspilleren spillede en stor kamp i defensiven og kronede sin præstation med et flot mål.

Kampens værste:

Mads Hvilsom har haft et godt forår, men det var ikke meget, der lykkedes for angriberen tirsdag aften. Med små ti minutter igen fik han endda en kæmpe mulighed for at udligne og bringe spænding tilbage i opgøret, men selv få meter fra målet formåede Hvilsom at sparke over.

Kampens detalje:

Særligt i første halvleg blev der slået mange gode indlæg i begge ender og kombineret flot. Kampen var på et højt teknisk niveau, og målet til 1-0 var et glimrende eksempel. Casper Højer tog bolden med frem på venstresiden, inden at han smed et flot, flot indlæg ind i panden på Niklas Backmann, der headede bolden i nettet via den ene målstolpe lige foran de medrejsende AGF-fans.