2016-03-20 19:51
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Brøndby IF og Esbjerg fB.

Tipsbladet.dk på Brøndby Stadion

Brøndby IF - Esbjerg fB 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

Brøndby IF:
Det er godt gået at være bedste mand i sin første kamp efter en skadespause. Men det var Daniel Agger. Landsholdsspilleren lukkede rigtig fint af bagude, og med hans blotte tilstedeværelse tilfører han den blå-gule defensiv noget ro. Det vil betyde rigtig meget for Brøndby, at han kan holde sig skadesfri over en længere periode.

Esbjerg fB:
Magnus Lekven er en rigtig god mand for Esbjerg, og det var han i høj grad også i søndagens kamp. Nordmanden gjorde sig bemærket i seneste kamp med et fantastisk langskudsmål, men ellers leverer han primært meget af det usynlige, men uvurderlige arbejde. Det gjorde han fremragende mod Brøndby, hvor han særligt i første halvleg havde mange bolderobringer.

Kampens værste:
Det er sagt før, og nu siger vi det igen. Det er svært at få øje på, at Magnus Eriksson skal være en forstærkning for Brøndby. Mod Esbjerg spillede han endnu en af de kampe, man har set så mange af i gult og blåt for hans vedkommende. En kamp, hvor det er utrolig få afgørende aktioner, der lykkes for ham.

Kampens detalje:
De to mandskaber gjorde det bestemt ikke nemt at kåre en kampens detalje. Der var dog tegningen til noget lækkert, da Teemu Pukki efter 71 minutter lagde en sukkerbold i dybden til Magnus Eriksson, der efterfølgende kunne spille Lebogang Phiri helt fri. Situationen førte dog ikke til scoring. Lebogang Phiri lavede også en fiks vending med ti minutter igen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO