• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Bedst og værst: Amerikanske dyder på Heden

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind opgøret mellem FC Midtjylland og Hobro IK.

Af Nicklas Grodt Degn

FC Midtjylland - Hobro IK 1-1 (0-0)

0-1 Pål Alexander Kirkevold 84'
Erik Sviatchenko 90'

Kampens bedste

FC Midtjylland

Alexander Scholz leverede en strålende indsats på et for det meste meget blegt FC Midtjylland-mandskab. Sammen med Mikael Anderson var han blandt de eneste, der viste en stor udstråling, men hvor Anderson aldrig rigtigt fik stykket en stor præstation sammen, var Scholz god med både defensive indgreb og flere energiske drev fremad banen.

Hobro

På en dag, hvor Emmanuel Sabbi og Pål-Alexander Kirkevold var noget anonyme, på nær Kirkevolds straffesparksscoring, trådte Edgar Babayan til og have sine muligheder. Nogen hel stor præstation blev det aldrig, dertil var mulighederne for gode og afslutningerne for dårlige, men på et Hobro-hold, der sjældent havde bolden, formåede han i det mindste at føre det til noget, der blev farligt.

Kampens værste

Den midtjyske offensiv var forladt for energi, lyst og frem for alt kvalitet. Mindst af alt kom Junior Brumado dog frem til, og den brasilianske angriber skal i den grad have gang i målscoringen, hvis han skal have en chance i angriberkampen mod Sory Kaba. Brumado har nu spillet 10 Superliga-kampe og kigger stadig efter sit første mål.

Kampens detalje

I Superligaens 27-årige levetid har i alt 29 spillere fra USA fået spilletid. Over en tiendedel af dem var på banen samtidig for Hobro, da de efter 75 minutter satte Yosef Samuel på banen, hvor Christian Cappis og Emmanuel Sabbi i forvejen løb rundt. Spændende, om der kommer endnu flere fra den anden side af Atlanten til nordjyderne - der pudsigt nok har hjemme på Amerikavej.

Superliga

Mere Superliga

Fokus