• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Ankersen knoklede på håbløs bane

Foto: Getty Images

Opgøret mellem AGF og Hobro endte uden scoringer. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

AGF - Hobro IK 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

AGF: Hobro-defensiven havde egentlig godt styr på AGF i det meste af kampen, hvis man lige ser bort fra Jakob Ankersen. Han var konstant en trussel, og han havde flere gode forsøg, hvor det kun lige var det sidste, der manglede. Han virkede ikke synderligt påvirket af den dårlige bane, og derfor var han kun en scoring fra at score en af de helt store vurderinger i denne kamp.

Læs også:Hobro har spillet 12 kampe uafgjort: Vi kan spille lige op mod alle

Endvidere havde Nicklas Helenius også en fin kamp, men ligesom ved Ankersen, så manglede den sidste skarphed også fra hans side.

Hobro IK: I mandags havde Jesper Rask ikke sin bedste kamp, da Hobro mødte FC Midtjylland, men han lykkedes med at få fjernet de fejl fra dén kamp og lagt mere på i opgøret mod AGF. Når man som målmand i sådan en kamp, hvor Hobro i store perioder var under pres, holder buret rent, så er det værd at kippe med flaget. Særligt når det er mod et AGF-hold, der har scoret ni Superliga-kampe i træk forud for denne. Ingen er dog perfekte, og det trækker lidt ned for Rask, at han samlede en tilbagelægning op undervejs i opgøret.

Derudover skal Pål Alexander Kirkevold nævnes for sit frispark på overliggeren, som var et vildt drøn.

Læs også:Jakob Ankersen træt af banen: Havde scoret to med en bedre måtte

Kampens værste: Banen var i sig selv det klart mest kummerlige ved hele kampen, og det er heldigvis sidste gang, at man spiller på dét underlag, da man efter kampen begynder arbejdet med en ny hybridbane med en lille smule kunstgræs i. 

Hvis man dog skal pege på en spiller, så var det meget grimt, da Imed Louati lavede en tofodstackling i løbet af anden halvleg. Samtidig bød han ikke på meget offensivt for Hobro-mandskabet.

Kampens detalje
Det sker ikke ofte, at der er indirekte frispark i feltet. Det skete efter en opsamlet tilbageaflevering fra Hobros side. AGF skulle derefter prøve at overliste deres modstander, men der blev brugt for lang tid på at lægge bolden til rette for Casper Højer Nielsen, som kunne se sit spark blive blokeret én meter fra ham. 

Læs også:Simon Jakobsen glæder sig over rent bur: Betyder noget fremadrettet

Læs også:AGF har scoret i ni kampe i træk: Endestationen blev mod Hobro

Læs også:LIVE: Sådan gik det da AGF mødte Hobro

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.