• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Bedst og værst: Banen og blæsten gjorde det svært for offensivspillerne

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret i mesterskabsspillet mellem Esbjerg fB og Odense Boldklub.

Af Mads Aagurd

Esbjerg fB-Odense Boldklub 0-0 (0-0)

Kampens bedste
Esbjerg fB
Selvom Rodolph Austin var tilbage i vestjydernes centrale forsvar, blev hans præstation klart  overskygget af anfører Markus Halsti, som spillede en fremragende kamp. I det defensive satte kaptajnen næppe en fod forkert, ligesom han af flere gange indgik i spillet frem ad banen. I en uskøn kamp med mange dueller dominerede forsvarsklippen.

Odense Boldklub
Det er svært at fremhæve en enkelt præstation på OB-mandskabet, som kollektivt spillede sig op efter pausen, men hvis én skal fremhæves er det Ryan Johnson Laursen, som lukkede ned for Tighadouini, og i flere omgange kom godt med over sin højre side.

Kampens værste
I flere omgange så Oliver Lund malplaceret ud i OB-forsvaret, og han var af to omgange heller ikke langt fra at lave straffespark i situationer, hvor han egentlig var på den rigtige side, men på en eller anden gav Esbjerg-spilleren en fordel. Derudover havde han flere problemer i opspillet.
Alligevel bør de fleste offensivspillere på begge mandskaber fremhæves, for det var ikke særlig kønt fremad banen for de to mandskaber, som begge skabte ganske få chancer. Særligt indskiftede William Møller spillede en negativ hovedrolle, da han brændte kampens største chance til sidst.

Kampens detalje
I en chancefattig kamp var den bedste aktion en fremragende redning af hjemmeholdets Jeppe Højbjerg på en god flugter fra Bashkim Kadrii. Kadrii fandt en god position bagerst i feltet, og det så ud som om, at OB-profilen skulle give gæsterne føringen, men Højbjerg fik med fingerspidserne pareret bolden på stolpen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus