• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Bedst og værst: Brasserbasse og sen udligning

Vi har zoomet ind på det første opgør mellem FC Helsingør og Silkeborg IF.

Af Andreas Arp

FC Helsingør - Silkeborg IF 1-1 (1-1)

1-0 Douglas (14')
1-1 Gustaf Nilsson (94')

Kampens bedste:

FC Helsingør:

Brasilianske Douglas var særligt i første halvleg en svær nød at knække for Silkeborg-forsvaret. Angriberen holdte godt fast i bolden, udfordrede og scorede også et drømmemål. I anden halvleg faldt han dog ud af kampen og skulle også have scoret til 2-0. Det er derfor også værd at fremhæve både Christian Køhler på midten og Søren Henriksen, der sammen med Pascal Gregor i midterforsvaret, næsten formåede at holde døren fuldstændig lukket i defensiven.

Silkeborg IF:

Silkeborg blev bedre som kampen skred frem, men havde svært ved at skabe chancer før til sidst. Ibrahim Moro spillede en god kamp på midten, mens også Gustaf Nilsson skal roses. Angriberen var stort set usynlig i hele kampen, men dukkede op til sidst og reddede et godt udgangspunkt inden returkampen på mandag. 

Kampens værste:

Tobias Salquist satte ikke mange fødder rigtigt i første halvleg, men efter pausen kom forsvarsspilleren efter det og fik afvist Helsingørs tilnærmelser glimrende. Silkeborg spillede sig generelt op i løbet af kampen, men offensivt var de stort set tandløse i alle kampens minutter. Det var rystende, hvor lidt Vladimir Rodic, Marc Rochester og Magnus Matsson kunne true Helsingør-forsvaret, og prisen går derfor til gæsternes offensiv, der kun blev reddet af en sen scoring fra Gustaf Nilsson.

Kampens detalje:

Scoringen til 1-0 var en sand perle. Silkeborg-forsvaret fik ikke afvist et par høje bolde, og da bolden så hoppede foran brasilianske Douglas, udviste angriberen selvtillid og glimrende sparketeknik. Douglas ramte bolden fra kanten af feltet, så den gik i en flot bue over Peter Friis Jensen, inden at den via både overligger og begge stolper med lidt held trillede i mål. Flot, flot mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus