• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Bedst og værst: Brøndby er blevet afhængig af Wilczek

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem AGF og Brøndby IF.

Af Benjamin Lillelund

AGF – Brøndby IF 3-2
1-0 Jakob Ankersen ’27
1-1 Kamil Wilczek ’29
2-1 Casper Højer ’39
2-2 Kamil Wilczek '57
3-2 Tobias Sana '68

Kampens bedste:

AGF: Casper Højer havde en feberdag på venstrebacken. Han traf den ene rigtige beslutning efter den anden. Han havde lækre afleveringer, tog de rigtige løb – og det ene gav direkte afkast, da han blev spillet fri og besluttede sig for at knalde til bolden, hvilket første et mål mig sig. En rigtig flot indsats for backen.

Brøndby IF: Kamil Wilczek har været helt ekstremt vigtig for Brøndby IF i opstarten på sæsonen, og igen i dag var han den største profil. Wilczek sørgede for, at Brøndby IF kom tilbage i kampen, da han scorede to mål. Der er ved at udvikle sig en Wilczek-afhængighed på Vestegnen - det var alene hans skyld, at Brøndby IF var med i kampen i dag, selvom det blev til nederlag.

Kampens værste: Marvin Schwäbe startede så godt i Brøndby IF, men han er faldet gevaldigt i niveau. I dag virkede det til, at Schwäbe havde sæbe på handskerne - han brugte dem i hvert fald ikke særlig meget. Det var en meget skidt dag på kontoret på tyskeren. 

Kampens detalje: Brøndby IF har roteret meget i starten af sæsonen, og i dag var Lasse Vigen, Joel Kabongo og Ante Erceg end ikke en del af truppen, mens anfører Benedikt Röcker var bænket. Derudover var Josip Radosevic tilbage på 6’eren, mens Uffe Bech var foretrukket på toppen. Det virker, som om Alexander Zorniger kæmper med at finde sin bedste startellever og en stamme heri.

Superliga

Mere Superliga

Fokus