• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Bedst og værst: Bundu var en skygge af sig selv

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Randers FC og AGF.

Af Benjamin Lillelund

Randers FC – AGF 2-0
1-0 Emil Riis (53.)
2-0 Al-hadji Kamara (86.)

Kampens bedste:

Læs også:LIVE: Så kom den! Riis bringer Randers i front

Randers FC: Saba Lobjanidze er ikke Randers FC’s største profil for sjov. Det er tydeligt at se, hvor vigtig han er, når bolden bliver flyttet op på den sidste tredjedel af banen. Han er den spiller, der kan lave det uventede, og samtidig tager han også løb, som kan være med til at desorientere AGF-forsvaret. Derudover leverede han assisten til sejrsmålet.

Også Emil Riis må nævnes i denne sammenhæng. Selvfølgelig skal han have anerkendelse for målet, men han var også med til at sætte flere farlige ting op.

AGF: Mustapha Bundu har været flyvende for AGF, men i dag viste en mand i defensiven også, at han besidder store kvaliteter. Det var Frederik Tingager. Et utal af gange afværgede han farlige angreb, han clearede bolde og var en utrolig sikker forsvarsspiller. Flot præstation af Tingager. Meget symptomatisk scorede Randers FC også, da Tingager var ude.

Læs også:AGF-spiller før Randers-kamp: Jeg satte inden sæsonen kryds ved kampen

Kampens værste: AGF's offensiv var ikke meget værd i denne kamp. De havde meget svært ved at få skabt sammenhængende spil, og Mustapha Bundu var næsten usynlig igennem hele kampen. Han kom slet ikke i nogen af de farlige situationer, han har tilkæmpet sig de forrige kampe. Randers FC-defensiven dæmmede flot op for en af Superligaens ellers mest formstærke spillere, som i dag blev kåret til månedens spiller for september.

Kampens detalje: Det kan godt være, at Frederik Tingager er omkring de to meter høj, men det forhindrer ham ikke i at lave lidt fiksfakserier med bolden. I en duel fik han bolden og rullede bolden bag om sit ene ben, inden han clearede den. Kom ikke og sig, at en forsvarsspiller ikke også kan have teknik.

Læs også:AGF skal bryde svær stime mod Randers i Superligaen

Læs også:Derby-debutant kan mærke forskellen: Det er en særlig kamp

Læs også:Randers-anfører: Kan ikke forestille mig andet, end fansene buher af AGF'er

Superliga

Mere Superliga

Fokus