Tipsbladet.dk zoomer ind på dagens opgør mellem Lyngby BK og Sønderjyske.

Lyngby BK - Sønderjyske 1-1
0-1 Kees Luijckx (82.)
1-1 Gustav Marcussen (86.)

Kampens bedste:

Lyngby BK: 

David Boysen havde en udemærket kamp for Lyngby, og han var den klart mest udfordrende og farligste spiller for de kongeblå. Lyngby stillede til start uden Mikkel Rygaard, og det viste sig hurtigt, at det var op til David Boysen, hvis Lyngby skulle score, og selvom det ikke blev til mål eller assist, så var han Lyngbys bedste mand, selvom han måtte udgå med en hjernerystelse. 

Sønderjyske:

Kees Luijckx viste sig, at være en vigtig mand for Sønderjyderne. Med fornemt forsvarsspil og et vigtigt hovedstødsmål var han en afgørende for, at Sønderjyske kan rejse hjem med et point i baggagen.

Kampens værste:

David Boysen måtte udgå efter at han pådrog en hjernerystelse, da han efter faldt til jorden med hovedet først i en nærkamp. Lyngby-spilleren kom dri til skud i højre side af feltet, og efter afslutningen blev han ramt af en Sønderjyske-spiller, hvorefter han landede på hovedet. Det var bestemt ikke en situation, som var køn at se på.

Kampens detalje:

Lyngby-debutanten, Gustav Marcussen, vil huske tilbage på dagens kamp med et lille smil på læben, efter han scorede et fantastisk mål. Efter en indkast-situation, tager den unge spiller en træk ind i banen og fyrede et langskud afsted, som Sønderjyske-målmanden ikke havde en chance for at tage. Flot mål af det unge Lyngby-talent.
En anden kandidat til dagens detalje er Mikkel Andersens fremredende og pointgivende redning i de døende sekunder af kampen, da han snupper en stor mulighed fra Sønderjyskes angriber, Casper Olesen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO