• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Bedst og værst: Esbjerg-dreng var manden bag bronzesejr

Foto: Anita Graversen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FCM og Esbjerg.

Af Tipsbladet.dk

FCM - Esbjerg fB 1-2 (1-2)
0-1 Yuri Yakovenko (7.)
0-2 Adnane Tighadouini (24.)
1-2 Evander Ferreira (35.)

Kampens bedste:

Læs også: FCM udtager stærk trup til Esbjerg-kamp

FC Midtjylland:
Junior Brumado var enormt tæt på flere gange. Først headede han lige forbi stolpen, så på overliggeren, og så blev han skubbet omkuld inde i feltet og kunne godt have fået straffespark. Derudover vister han glimrende teknik med et par gode ture på kanten.

Esbjerg:
Mathias Kristensen viste sig farlig i flere omgange. Han var manden bag Yakovenkos 1-0-scoring, og så havde han også en vigtig fod med i Tighadouinis mål. Desuden var han meget tæt på at score et fantastisk mål i anden halvleg, da han sendte en kanonkugle mod det fjerne hjørne. Dét skud fløj dog lige over mål. 


Kampens værste:
Det var generelt en underholdende kamp, hvor ingen fra de to mandskaber faldt helt igennem. Men selvom Gustav Wikheim viste fine offensive takter i første halvleg, forsvandt han nærmest som dug for solen efter pausen. Nordmanden har spillet sig op i de seneste kampe og var heller ikke dårlig i dag.

Kampes detalje:

Kampens detalje foregik over højtaleranlægget på MCH Arena. Da tilskuerne på stadion skulle kåre kampens spiller, havde de nemlige følgende tre spillere at vælge mellem: Rilwan Hassan, Rilwan Hassan og Rilwan Hassan. Det var en smuk gestus til den afgående FCM-spiller. I øvrigt blev det Rilwan Hassan, der fik prisen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.