• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Bedst og værst: Esbjerg-scoring med albuen

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Esbjerg fB og OB.

Af Benjamin Lillelund

Esbjerg fB – OB 2-0
1-0 Jacob Lungi Sørensen ’41
2-0 Yuri Yakovenko '52

Kampens bedste:

Esbjerg fB: Yuri Yakovenko og Jacob Lungi Sørensen stod bag de to Esbjerg-scoringer, og på en dag hvor de individuelle præstationer ikke var exceptionelle, var det vigtigt, at de to spillere dukkede op på de rigtige tidspunkter. Jeppe Højbjerg diskede også op med et par flotte og vigtige redninger undervejs. 

OB: Bashkim Kadrii var en kæmpestor profil, da han var Superliga-spiller for OB fra 2010 til 2014, hvor han tog til FC København. Her blev han ramt af skader og slog aldrig igennem, og han er nu tilbage i den fynske klub, hvor han fik debut i dag. Han havde et par store chancer, som han skulle have udnyttet, men han havde stor betydning for OB's offensiv.

Kampens værste: Mathias Greve begik et torskedumt frispark, som førte til Esbjerg fB’s 1-0 mål. OB havde stået for næsten hele kampen, men det blev vendt rundt på dette frispark, som var virkelig unødvendigt at begå.

Kampens detalje: Jacob Lungi Sørensen scorede målet til 1-0, men det skulle aldrig være anerkendt. Han scorede med albuen, da han forsøgte at beskytte sig fra at blive ramt af en OB-fod, men målet skulle uden tvivl ikke have talt. 

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus