Bedst og værst: Evander tryllebinder publikum

FC Midtjylland vandt mandag aften med 2-1 over AaB, og Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

FC Midtjylland - AaB 2-1 (1-0)
1-0 Paul Onuachu (45.)
2-0 Evander (51.)
2-1 Tom van Weert (57.)

Kampens bedste:

FC Midtjylland:
Det er usandsynligt svært at komme udenom brasilianske Evander i mandagens opgør mod AaB. Brasilianerens velsmurte teknik gjorde det ofte svært at være AaB'er, og så stod han for sejrsmålet i kampen. Derudover skal der også være ros til Onuachu, som virker mere moden i denne sæson end tidligere.

AaB:
Da Tom van Weert blev sat på banen fra anden halvlegs begyndelse blev der pludselig mere liv i AaB-spillet. Det var da også ham, der stod for klubbens reducering, da han kom først på en returbold. AaB's Oliver Abildgaard havde desuden en meget arbejdsom dag på midtbanen, hvor han stod for et hav af vundne dueller mod det ellers duelstærke FCM-hold.

Kampens værste:
Det nåede aldrig at blive den helt store kamp for Wessam Abou Ali, som også blev hevet ud efter de første 45 minutters spil. Det samme kan man også sagtens sige om Philipp Ochs, som heller ikke fik nok ud af opgøret.

Kampens detalje:
Det må give stor forundring, når et mål først bliver annulleret for offside, hvorefter det alligevel bliver godkendt. Det var tilfældet ved Evanders mål, hvor det først var efter en samtale mellem dommer Kehlet og linjedommeren, at midtjyderne kunne strække armene i vejret over deres andet mål i kampen.