• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Fælt drop og overtidskasse i Superligaens comeback

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på Superligaens genstartsopgør mellem AGF og Randers FC.

Af Victor Risager

AGF – Randers FC 1-1 (0-1)
Simon Piesinger, 0-1 (36.)
Patrick Mortensen, 1-1 (90.)

Kampens bedste
AGF

Casper Højer Nielsen er en af AGF’s mest stabile spillere, og igen imod Randers FC leverede han en stærk præstation fra sin venstre back. Han er en vigtig mand i forsvaret, hvor han leverede en lang række gode indgreb, og også offensivt gjorde han det fint. Højer leverede en håndfuld gode indlæg – både i åbent spil og ved dødbolde – og de førte ofte til chancer.    

Randers FC
Der var et par gode præstationer hos Randers FC. På venstre kant startede vinterindkøbet Mathias Greve inde, og han viste en hel del positive takter, og han var ofte meget involveret, når kronjyderne blev farlige.

Også både Erik Marxen og Simon Piesinger kan fremhæves som et stærkt makkerpar i Randers’ forsvar, mens også keeper Patrik Carlgren havde et par gode redninger. 

Kampens værste:
Det er somme tider et utaknemmeligt job at være målmand, hvor én fejl kan resultere i en dumpekarakter, og det var tilfældet i dag. William Eskelinen leverede en stor målmandsfejl, da han stod fejlplaceret og ikke fik afværget Simon Piesingers forsøg fra 44 meter i slutningen af første halvleg. Det var en fejl, der fik afgørende betydning, og dermed ender den svenske keeper i bunden.

Kampens detalje:
Det var en kamp, der var langt fra Superliga-kampe, som vi kender dem. For første gang var der virtuelle fans på langsiden, mens der også var ’drive-in-tilskuere’ til kampen, og det var et par fine tiltag.

På banen stod Simon Piesinger dog for kampens detalje med sin scoring i første halvleg. Det var som allerede nævnt et slemt drop af William Eskelinen, men det var alligevel godt set og en yderst fræk beslutning fra østrigeren at sparke fra 44 meter. Det endte også med at være en god beslutning, da bolden altså sejlede over den svenske keeper og i mål.

Det var ikke nok til at sikre sejren, da Patrick Mortensen udlignede efter et flot angreb i overtiden, og de to rivaler delte i porten. Dermed har AGF stadig ikke vundet over Randers siden 2015, mens David Nielsen heller ikke har besejret kronjyderne som cheftræner. 

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus