• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: FC København sætter Superliga-rekord med ny sejr

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FC København og FC Nordsjælland.

Af Victor Risager

FC København – FC Nordsjælland 3-1 (1-1)
Ulrik Yttergaard Jenssen selvmål, 1-0 (2')
Ibrahim Sadiq, 1-1 (30')
Pieros Sotiriou, 2-1 (74')
Pieros Sotiriou, 3-1 (76')

Kampens bedste
FC København

Det er altid svært at spille mod FC Nordsjællands hurtigløbere i angrebet, men Sotirios Papagiannopoulos leverede en forrygende indsats i opgøret. Den græsk-svenske forsvarsspiller var gang på gang det rette sted og leverede en af sine hidtil bedste præstationer i FC København-uniformen.

Dertil fortjener Pieros Sotiriou også roser for sine to mål, selvom han ikke havde sat mange fødder rigtigt, før han fik banket bolden i nettet.

FC Nordsjælland
FC Nordsjællands talentfabrik fortsætter ufortrødent, og Ibrahim Sadiq er et af de seneste skud på stammen. Den 19-årige ghaneser gjorde det fornemt i FC Nordsjællands angreb mod FC København, hvor han ofte gav Guillermo Varela problemer. Han scorede desuden FC Nordsjællands mål med et godt forsøg udenfor feltet.

Kampens værste
Nicolai Thomsen har ikke fået meget spilletid i denne sæson, og præstationen mod FC Nordsjælland sender ham ikke tættere på en større rolle i FC København. Midtbanespilleren gør ikke meget væsen af sig, og han havde flere dårlige aktioner. Thomsen var imidlertid ikke den eneste, og flere FC København-spillere efterlod et svagt indtryk.

Kampens detalje
Ibrahim Sadiq har kun spillet 15 kampe for FC Nordsjællands førstehold, men han har øjensynligt fundet sit yndlingssted at spille. I hvert har han scoret to gange i de kampe, og begge gange har det været i Parken. I foråret scorede han der, og det gentog han nemlig i søndagens opgør.

FC København slog samtidig en Superliga-rekord med deres syvende sejr i træk i denne sæson. Dermed bliver de det første hold nogensinde til at vinde de første syv kampe i Superliga-sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus