• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Flø og Vendsyssel lukkede AaB ned

Bedst og værst: Flø og Vendsyssel lukkede AaB ned
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vendsyssel snuppede en 1-0-sejr over AaB søndag aften, og Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

AaB - Vendsyssel FF 0-1 (0-1)
0-1 Søren Henriksen 18'

Kampens bedste:

AaB:
Der var ikke mange AaB'ere, der klarede sig særligt godt. Særligt dem som man forventer noget af kunne godt have givet mere af sig selv. Derimod viste indskiftede Wessam Abou Ali, at han er klar og sendte et klart signal til cheftræner Morten Wieghorst om, at han godt må bruge ham fra start næste gang.

Vendsyssel FF:
I Nicolai Flø har Vendsyssel en særdeles dygtige sidste skanse. Det bevidste han i dag, hvor han sammen med resten af Vendsyssel-defensiven fik lukket af for AaB'erne. Når de rødstribede kom til skud, som truede noget, så var Flø klar til at afværge. Derudover skal målscorer Søren Henriksen også nævnes for et mål, som han og klubben nok sent vil glemme.

Kampens værste:
Thellufsen havde ikke en specielt god første halvleg, og han blev også taget ud i pausen - og hvis det skulle være nogen, så er det ikke underligt, at det blev ham. Derudover havde Jores Okore bestemt heller ikke sin bedste dag og blev til tider udstillet.

Kampens detalje:
Kampens enlige scoring var særdeles speciel, da det lignede et meget skævt nederlag. Det er sådan et mål, som man nok ofte vil sige "jo, det var et skud", men som man godt ved var et dårligt indlæg. Men denne gang var det så skidt, at det gik i kassen.

Superliga

LIVE: Scoring i Brøndby!

Et skadesplaget Brøndby-mandskab får besøg af AaB i Superligaens sene søndagskamp. Følg opgøret her - LIVE, minut for...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.