Bedst og værst: Flyvende Hassan og overtændt Mtiliga

FC Midtjylland - FC Nordsjælland 4-3 (3-0)
4-2 Godway Donyoh (79')
4-3 Mathias Jensen (94')

Kampens bedste:

FC Midtjylland:

Rilwan Hassan scorede måske ikke, men han var konstant en torn i øjet hos FC Nordsjælland. Hans driblinger og indlæg medførte næsten hele tiden farlige situationer eller endnu bedre frispark til FC Midtjylland, hvor de kunne udnytte deres luftstyrke. Lagde endvidere flot op til Midtjyllands 4-0 mål, da han afværgede Mads "Mini" Pedersen.

FC Nordsjælland:

FC Nordsjælland kom bedre med i kampen takket være to flotte mål af Godsway Donyoh. Både ham og Ernest Asante var de eneste, der formåede at true FC Midtjylland, og det kræver høj klasse at score to mål i en kamp, hvor holdet ikke spiller godt.

Kampens værste:

Patrick Mtiliga burde være visdomstanden i FC Nordsjælland defensiven, men han var decideret ringe, indtil at han efter 55 minutter blev skiftet ud. Kort forinden var han heldig ikke at være blevet vist ud, da han lavede et hårdt frispark på Jonas Borring. Tacklingen kunne sagtens have kostet forsvarsspilleren sin anden advarsel, efter at han brokkede sig til sit første i forbindelse med Midtjyllands anden scoring. Gæsterne blev desuden bedre, efter at han overtændt forlod banen.

Kampens detalje:

FC Midtjylland vandt kampen i de første 20 minutter, hvor de simpelthen bare satte sig på opgøret fysisk. Rasmus Nissen var motivatoren, der flot fik publikum med og også scorede et fremragende 2-0 mål. Fra en svær position lod han samtlige agressioner fra sidste uges nederlag komme ud, da han smadrede bolden op i forreste målhjørne. En svær teknisk afslutning.