Bedst og værst: Frisparksperle og målfest i nordjysk bundbrag

Tipsbladet.dk kigger nærmere på Hobros 3-2 sejr over Vendsyssel 2. påskedag.

3-1 Dylan McGowan (69’)
3-2 Benjamin Källmann (74’)

Kampens bedste:

Hobro IK:
Vito Mistrati scorede sit første mål i 20 Superliga-kampe, da han på flot vis bragede bolden i mål til 2-0. Det var ærgerligt for Hobro og kampen som helhed, at han blev pillet ud i anden halvleg efter at have modtaget et gult kort. Pål Alexander Kirkevold skal også nævnes for sit flotte frisparksmål. Det er vitalt for Hobro at få den norske målscorer i gang, inden de helt afgørende kampe venter.

Vendsyssel FF:
Det var faktisk en smule overraskende, at Hobro kunne gå til pausen foran med 2-0, for med lidt held kunne Alhaji Kamara have lavet hattrick i de første 45 minutter. Man kan godt se, at angriberen fra Sierra Leone har spillet på større adresser, for han er altså utrolig giftig og en evig kilde til uro.

Kampens værste:
Yaw Amankwah og og Rasmus Minor havde slet ikke fundet hinanden i Hobros midterforsvar i starten af kampen, hvor de i to omgange var ved at give Ajhaji Kamara og Vendsyssel et mål. Rasmus Minor måtte dog senere udgå med en skade. Desuden må Vendsyssel-keeper Nicolai Flø ærgre sig over, at Edgar Babayan kunne score fra en meget spids vinkel til 1-0.

Kampens detalje:
Det var ikke fordi, at Pål Alexander Kirkevold leverede den mest bemærkelsesværdige præstation i Hobro-trøjen, men kort efter pausen stjal han alligevel overskrifterne, da han med allerstørste selvfølgelighed lagde bolden i mål på et frispark. Den norske angriber bliver ved med at levere, når Hobro har brug for det.