• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: God stil fra Hobros fans

Randers vandt med 2-1 over Hobro ved middagstid søndag. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

Hobro IK - Randers FC 1-2 (0-1)
0-1 Björn Kopplin (42.)
1-1 Edgar Babayan (49.)
1-2 André Rømer (90+4.)

Kampens bedste:

Hobro IK:
Det var ikke mange Hobro-spillere som havde en specielt god dag på kontoret, og det kunne godt se ud til, at tankerne allerede er på de kommende, afgørende nedrykningskampe, hvor der skal kæmpes om livet i landets bedste række. Dog var en spiller som Edgar Babayan en af de spillere, som gjorde sig lidt ekstra umage, og han toppede præstationen med sit mål til 1-1.

Randers FC:
Dette var en kamp, hvor Randers arbejdede hårdt, og det gav bonus til sidst, hvor det så ud til, at mostanderne var kørt flade. Det havde blandt andet André Rømer en stor del af æren for, og derfor var det også fortjent, at det var ham, som sendte sejrsmålet i kassen i overtiden. 

Kampens værste:
Dette var nok en kamp, som Emil Riis skal putte i glemmebogen med det samme. Det absolutte lavpunkt for Randers-angriberen var et frispark, som han sparkede helt ud i skoven. Derudover havde indskiftede Sabbi bestemt ikke en kamp, som sender ham i startopstillingen for Hobro i de kommende kampe.

Kampens detalje:
I en tid med fokus på dårlig stil fra tilskuerne, så diskede Hobros op med fremragende humor, da de flere gange sang om, at de selv var en forstad til Randers i en ellers detaljefattig kamp.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus