• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Bedst og værst: Helenius var skarp i angrebet

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem AGF og AC Horsens.

Af Benjamin Lillelund

AGF – AC Horsens 2-0 (1-0)
1-0 Nicklas Helenius (45.)
2-0 Mustapha Bundu (61.)

Kampens bedste:

AGF: Nicklas Helenius har i lang tid været langt fra topform, men i dag viste han, hvorfor han blev solgt til Premier League i sin tid. Helenius dukkede op lige inden pausetid og bragte AGF foran med en kattepote, der lige nøjagtig fik ram på bolden og guidede den mod mål.

Derudover glimtede Zach Duncan i Nicolai Poulsens fravær. Det unge talent har vist, at han er klar på livet som Superliga-spiller. Endelig var Mustapha Bundu også i hopla. 

AC Horsens: Det kan godt være, Peter Nymann har rundet de 36 år, men det var ikke til at se på farten. Han styrtede op og ned af højrefløjen, og det kom der nogle ganske farlige indlæg ud af.

Kampens værste: Hvor de fleste offensive spillere hos AGF kampen igennem var til at få øje på og leverede gode aktioner, var Jakob Ankersen nærmest bemærkelsesværdigt anonym. Der er meget langt fra den Ankersen, som engang var en Superliga-profil.

Kampens detalje: Jesper Juelsgård var kommet fint i gang med kampen, men efter en halv time måtte han udgå med noget, der lignede et brud på hånden. Det kom umiddelbart på et offensivt hjørnespark, hvor han gled, da han skulle løbe i position under kombinationen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus