Bedst og værst: Hold da op for en kasse fra Hedegaard

Hvem løb med overskrifterne og hvem faldt igennem, da SønderjyskE slog FC Midtjylland i vild kamp?

SønderjyskE:
Nicolaj Madsen er i sit livs form i øjeblikket. Scorer for anden hjemmekamp i træk to mål, og er med i det hele offensivt for SønderjyskE. Gjorde det forrygende på en dag, hvor Johan Absalonsen blev lukket godt ned af gæsterne. Satte værterne i gang kort inde i anden halvleg, inden han fra spids vinkel udlignede til 2-2. Ny stærk, stærk kamp fra offensivspilleren.

FC Midtjylland:
Rasmus Nissen blev kastet for løverne i Haderslev, men den unge spiller gik ind til den opgave meget uimponeret. Stod rigtig godt over for Johan Absalonsen, og spillede generelt en rigtig stærk kamp. Har i den grad formået at gribe chancen efter en del FCM-skader, og han gør det med garanti ikke lettere for Jess Thorup at udtage sit mandskab næste gang.

Kampens værste:
Når Pione Sisto bliver skiftet ud i en kamp, ved man, at det ikke har været helt godt for FC Midtjylland. På en dag, hvor ikke mange faldt igennem er den måske hårdt givet, men Sisto leverede ikke som ventet i Haderslev. Smed lidt for mange bolde væk, og var trods sin fart ikke for alvor farlig. Håbede på at ende en stime uden scoringer, men det kom han ikke tæt på i Sønderjylland.

Kampens detalje:
Nok det letteste valg nogensinde. Mikkel Hedegaard spiller ikke ret tit for SønderjyskE, men gjorde sit til at ændre det billede søndag. Scorede et godt bud på årets mål, da han blev matchvinder med tyve minutter igen. Langt udefra tæmmede han bolden med brystet, inden han smadrede bolden i det lange hjørne. Et mål man af og til ser i fodboldspillet FIFA; men ikke så tit i virkeligheden. Tak for kaffe for en træffer!