• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Bedst og værst: Justesen var Hobros stærke mand mod Silkeborg

Bedst og værst: Justesen var Hobros stærke mand mod Silkeborg
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hobro sikrede både sig selv og AGF endnu en sæson i Superligaen med sejren over Silkeborg. Vi har kigget på det bedste og værste fra kampen

Af Mikkel Sloth

Hobro IK – Silkeborg IF 1-0 (1-0)
Wilfried Domoraud 1-0 5’

Kampens bedste

Hobro IK:
Før kampen blev anfører Mads Justesen offentliggjort som Hobros kommende salgschef, men her til aften viste han, at han på trods af sine 35 år stadig har niveau til Superligaen. Udover en solid defensiv indsats var han også en trussel offensivt, hvor han var meget uheldig med at få underkendt et mål kort inde i anden halvleg.

Silkeborg IF:
Det var ikke meget gæster havde at komme med, at få spillere skilte sig positivt ud. Men endnu engang kan man ikke blive anden end imponeret over, hvor vigtig højrebacken Jens Martin Gammelby er for Silkeborgs offensiv. Om det er afslutninger eller indlæg, er han involveret i en stor procentdel af holdets offensive aktioner.

Kampens værste
Når man har så få chancer, som Silkeborg havde i dagens kamp, er det vigtig at man udnytter dem. Det gjorde Tobias Salquist absolut ikke, da han i første halvleg pludselig var helt alene med Jesper Rask, og i kampens tillægstid var tæt på igen tæt under mål. Bevares, fra sin position i midterforsvaret er det ikke ham, man forventer målene skal komme fra. Men chancerne var kæmpestore, og kunne have fået stor betydning for kampens udfald.

Kampens detalje
Emmanuel Sabbi blev indskiftet i stedet for målscorer Domoraud, og hvor var det dog imponerende at se, hvordan han på trods af en svær bane formåede at have en boldkontrol, som ingen andre på banen præsterede. Flere gange vist han fornem teknik, og han var endda tæt på at krydre det med et mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus