• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Bedst og værst: Kæmpedrop smadrede håbet for Viborg

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Viborg FF og Hobro IK.

Af Benjamin Lillelund

Viborg FF – Hobro IK 0-2 (0-2)
0-1 Vito Hammershøy-Mistrati (1.)
0-2 Emmanuel Sabbi (22.)

Kampens bedste:

Viborg FF: Viborg FF’s spillere var tydeligt frustrerede over Hobro IK’s tidlige mål, og det gav sig også til udtryk i spillet. Christian Sivebæk var dog med indlæg med til at forsøge at skabe noget, men ingen spillere ramte et højt niveau i dag.

Hobro IK: Har Emmanuel Sabbi været på lynkursus hos Lionel Messi? Man kunne fristes til at tro det, for Sabbi lignede en magiker med den måde, som han fik driblet sig hele vejen ind til det lille felt for at afslutte med en tunnel på målmanden. Det kan blive svært for Hobro IK at beholde Emmanuel Sabbi i truppen til sommer.

Kampens værste: Ingvar Jonsson fik vist ikke varmet ordentligt op i dag. Hobro IK fik et hjørnespark i kampens første minut, og den bold burde Jonsson nemt kunne gå op og pille. I stedet fik han ikke ordentligt fat, og så gik den i mål. Han har noget at skulle forklare sine holdkammerater.

Kampens detalje: Mindre end et minut skulle der gå, før Hobro IK kom foran på spektakulær vis. Hobro IK smed en lang bold op fra start og fik et hjørnespark. Vito Hammershøy-Mistrati scorede helt sensationelt direkte på hjørnesparket.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus