• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Bedst og værst: Kanon-Kallesøe sænkede AaB

Foto: Anita Graversen/Getty Images

Tipsbladet.dk har zoomet ind på Randers FC's 0-3 sejr over AaB.

Af Sylvester Guldberg Røn

AaB – Randers FC: 0-3 (0-0)
59' Mikkel Kallesøe
65' Saba Lobjanidze
72' Mikkel Kallesøe

Kampens bedste:

AaB:
Der var ikke mange, der ramte dagen for AaB i dag, og hjemmeholdet manglede tydeligt de to profiler Jores Okore og Oliver Abildgaard. På trods af, at hjemmeholdet indkasserede tre mål, så var Kasper Pedersen i midterforsvaret en af dem, der tog ansvar, selvom han havde sine problemer med blandt andet Benjamin Stokke. 

Randers FC:
Mikkel Kallesøe spillede en af sine bedste Superliga-kampe for Randers FC i søndagens opgør. Kantspilleren var her, der og alle vegne, og han lavede to mål, hvoraf det sidste var et særdeles vildt et af slagsen. Derudover skal en spiller som Benjamin Stokke også nævnes. Han scorede ikke, mens især hans duelspil var i søndagens kamp eminent, hvilket også lagde op til 2-0 scoringen. 

Kampens værste:
AaB vil formentlig mene, at deres første halvleg var det værste i kampen. De nordjyske værter var slet ikke med i kampens første 45 minutter, og de måtte føle sig heldige med at gå til pause med 0-0. Det blev dog ikke meget bedre efter pausen, hvor Randers begyndte at omdanne chancerne til mål. AaB-spillerne var ikke til stede i duellerne i dagens kamp, og det blev straffet. 

Kampens detalje:
Der var en ny mand i nummer syv for Randers FC i dag, men det var et velkendt ansigt. Mikkel Kallesøe har skiftet nummer over vinterpausen, og hvilken start i det nye nummer. Kallesøes mål til 0-3, hvor han tæmmer bolden fra et udspark og brager bolden i nettet fra 35 meters afstand, var helt klart kampens detalje. 

Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Taber OB søndagens opgør mod Randers FC, er det lige før, fynboerne er ude af top seks-ræset.

Mere Superliga

Fokus