• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Bedst og værst: Keepershow i Farum

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FC Nordsjælland og OB.

Af Nicklas Grodt Degn

FC Nordsjælland - OB 1-0 (1-0)

1-0 Mads Døhr Tychosen 42’
2-0 Mikkel Damsgaard 94'

Kampens bedste

FC Nordsjælland

Nicolai Larsen leverede en fornem præstation som sikker sidste skanse, og var afgørende fra andet minut, hvor han snuppede det tidligere straffespark fra Bashkim Kadrii.

OB

Vi finder OB’s bedste på samme position, da Oliver Christensen endnu engang viste, hvorfor det er, at OB ikke har været synderligt nervøse for at finde en afløser efter Sten Grytebust.

Kampens værste

Bashkim Kadrii fik en mareridsstart på kampen, da han brændte et straffespark i løbet af de første par minutter. Han kom frem til enkelte chance, men formåede ikke at gøre skaden god igen, og hans afbrænder står med det senere resultat in mente tilbage som et afgørende moment.

Kampens detalje

Vi skal tilbage til Oliver Christensen, for i en kamp og på et stadion, hvor det ofte er FC Nordsjællands unge drenge, der gang på gang imponerer, leverede den blot 20-årige keeper kampens mest kølige øjeblik. Midtvejs i anden halvleg blev en FC Nordsjælland-spiller spillet fri til det, der kunne ligne en friløber midt på OB’s banehalvdel, men ikke alene havde Christensen luret den, han håndterede også en ellers meget drilsk bold ved at heade den et par meter til sin venstre side, hvor keeperen havde luret at en medspiller hurtigt stod klar. Rutineret lavet i en situation, hvor andre ville losse bolden ud. Ti minutter senere lavede han næsten samme manøvre, men denne gang stod en OB-spiller ikke klar til at hjælpe og derfor blev bolden denne gang dirigeret ud over sidelinjen af det kortklippede hoved, der med al tydelighed sidder godt skruet på på den unge OB-mand.

Superliga

Mere Superliga

Fokus