Bedst og værst: Kristensen i topform - Oti uden facit

Tipsbladet.dk har kigget på præstationerne fra fredagens superligaopgør mellem Esbjerg og Hobro.

1-0 Mathias Kristensen 52’

2-0 Joni Kauko 69’

Kampens bedste:

Esbjerg:

Mathias Kristensen var i hopla på kanten for hjemmeholdet. Utallige farlige indlæg og flotte en mod en-situationer gjorde ham til banens farligste Esbjergspiller. Det viste han især efter 51 minutter, da han helflugtede hjemmeholdets 1-0 scoring i kassen.

Hobro:

Emmanuel Sabbi var udfordrende og teknisk stærk. Flere gange i løbet af kampen satte han selv to-tre mand og satte sine angribere op.

Kampens værste:

Efter 53 minutter spil løb Emmanuel Oti fra sin modstander på venstrekanten. Angriberen kom til baglinjen og skulle sparke bolden ind i feltet. Han fik dog lige prikket til den med sit støtteben, så han i stedet sparkede den direkte ud over baglinjen. Og det var på mange måder kendetegnende for den lynhurtige angribers kamp. Slutproduktet var der simpelthen ikke i dag.

Kampens detalje:

Efter et kvarters spil fik Sabbi bolden med en mand i ryggen. Hvad gør mand så? Jo, man prikker da bolden mellem benene på forsvarsspilleren med hælen og løber forbi ham. Flot detalje af Sabbi, der dog blev revet ned lige efter.