Bedst og værst: Kusk blev afgørende for AaB

AaB tog en sejr på 1-0 over Vendsyssel i kampen om Nordjylland. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret.

Vendsyssel FF - AaB 0-1 (0-0)
0-1 Kasper Risgård 79'

Kampens bedste:

Vendsyssel FF:
Det blev til en meget flot kamp af Andreas Kaltoft i hans allerførste Superligakamp. Han havde i store perioder af kampen godt styr på AaB-offensiven, ligesom Flø inde i Vendsyssel-målet også skal have ros for at diske op med nogle store redninger og sikkert målmandsspil.

AaB:
Der ligger meget på Kasper Kusks skuldre i AaB's kampe, og det er ikke altid, at han helt kan løfte det. Det kunne han dog mod Vendsyssel, hvor han også stod for oplægget til 1-0-målet med 11 minutter tilbage af kampen. Samtidig skal der også gives et vip med kasketten til Risgård for at sende scoringen i netmaskerne.

Kampens værste:
Det blev aldrig til den kamp, som Wessam Abou Ali havde håbet på. Han havde svært ved at holde fast i bolden, og det blev sjældent specielt farligt, når han endelig fik bolden med sig. Daniel Christensen sluttede desuden kampen forfærdeligt af med et rødt kort i overtiden.

Kampens detalje:
Man skal 12 år tilbage for at finde en så god AaB-start på Superligaen med ni point for fire kampe. Det blev ikke til nogen mesterskab dengang, men det lover godt for sæsonen med den start for Aalborg-klubben. Det er desuden lækkert, at se et helt udsolgt stadion i Hjørring til kampen om Nordjylland.