Bedst og værst: Lobbende Lieder fik hul på bylden i Lyngby

Tipsbladet.dk zoomer her ind på SønderjyskEs udesejr over Lyngby BK i Superligaen.

0-2 Mart Lieder (71’)
0-3 Mads Albæk (81')

Kampens bedste:

Lyngby BK:
Den tidligere FC Roskilde-angriber Emil Nielsen havde fået chancen fra start, og den chance greb Nielsen. Selvom han ikke fik scoret, var han i fornemt spilhumør. Han var til evig uro for Sønderjyske-forsvaret med sin fart og veltimede dybdeløb, og med en lille smule mere held havde han udlignet efter en times spil. Her måtte han dog se afslutningen tage stolpen.

SønderjyskE:
Mart Lieder var frustreret i den første time, hvor mønsteret med brændte chancer fra de to første kampe bare fortsatte og fortsatte. Men så scorede den hollandske angriber en smule ud af det blå, og så var han fuld af selvtillid. Ti minutter senere lavede han så endnu et mål, denne gang et fremragende af slagsen, da han spurtede fra Lyngby-forsvaret og lobbede bolden i kassen. Derudover spillede Stefan Gartenmann en stor kamp i forsvaret med flere vigtige aktioner.

Kampens værste:
Der er ingen tvivl om, at Lyngby er kommet i Superligaen for at spille fodbold. Det gør dog også, at der opstår flere opspilsfejl og personlige fejl. Den grummeste af slagsen stod Kasper Enghardt for i dag, da han på noget klodset vis fik givet bolden til Mart Lieder på Lyngbys banehalvdel i første halvleg. Det endte heldigvis for Enghardt ikke i en scoring. Desuden må Lyngby ærgre sig over, at luften igen gik af ballonen som i kampen mod OB.

Kampens detalje:
Mart Lieder stod for kampens detalje med målet til 2-0. Den hollandske angriber modtog bolden på midten af banen, og så spurtede han simpelthen bare fra Nicolai Geertsen inden han på iskold vis lobbede bolden over Thomas Mikkelsen. Desuden fik Glen Riddersholm en henstilling for brok allerede efter fem minutters spil. En særdeles tidlig henstilling for den iltre træner.