• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Lobjanidze lyste klart i opgøret mod AGF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers vandt med 2-1 over AGF i lørdagens Superliga-kamp. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

Randers FC - AGF 2-1 (2-1)
0-1 Alexander Ammitzbøll (9.)
1-1 Saba Lobjanidze (15.)
2-1 Björn Kopplin (34.)

Kampens bedste:

Randers FC:
Der var bestemt tale om en god holdindsats af Randers lørdag eftermiddag, men alligevel lyser Saba Lobjanidze lidt klarere med sine offensive indsatser, som også udmøntede sig til en særdeles smuk scoring. Endvidere udmærkede Kopplin sig med sit sejrsmål og store arbejdsindsats gør ham til en spiller, som er svær at komme udenom.

AGF:
Der var flere AGF'ere, der gjorde sig godt bemærket i dagens kamp, men Mustapha Bundu lå lige en tand over de andre. Han var i store dele af kampen en stor trussel for Randers-defensiven, som heller ikke kunne gøre noget ved, at han fik en assist ved kampens første scoring. Alexander Ammitzbøll skal naturligvis også nævnes for sin scoring.

Kampens værste:
AGF's Hausner ikke så godt kørende i kampen, hvor han flere gange havde svært ved at aflevere godt nok og følge sine modstandere. Heldigvis for ham kom han ikke til at koste nogen mål, ligesom Randers-keeper Carlgren glæde sig over, at de klovnerier, han lavede i første halvleg ikke blev vekslet til AGF-scoringer.

Kampens detalje:
Det er utroligt svært at komme udenom Saba Lobjanidzes scoring til 1-1, som både må være et af de bedste og vigtigste mål for Randers i denne sæson. Den offensive tekniker fik drejet et skud fra distancen ind i fjerneste målhjørne. Høj klasse.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.