Tipsbladet.dk har zoomet ind på rundens sidste Superliga-opgør mellem OB og FC Nordsjælland.

OB - FC NORDSJÆLLAND
0-1 Ernest Arsente (22.)
1-1 Anders K Jacobsen (54.)
1-2 Karlo Bartolec (67.)

Kampens bedste:

OB
I foråret var der ikke mange lyspunkter for angriber Anders K Jacobsen. Mandag aften kunne være et vendepunkt for spilleren, der blot nettede to gange i sine 31 kampe i sidste sæson. Mod FC Nordsjælland var han dog særligt synlig i anden halvleg og kronede sin indsats med udligningen til 1-1. Rasmus Jönsson var ligeledes en tæt kandidat med sine præcise pasninger på kanten.

FC NORDSJÆLLAND
Trods Ernest Arsantes dygtige overblik ved sin scoring til 0-1 løber blot 21-årige Mathias Jensen med prisen som Nordsjællands bedste spiller. Profilen var udset til at erstatte Stanislav Lobotka og udfyldte opgaven til fulde med en drømmeaflevering tværs over midten. Pasningen endte hos Ernest Arsante og understregede, at Mathias Jensen er en seriøs kandidat til pladsen, som Lobotka efterlod.

Kampens værste:
Kreativiteten var i den grad savnet hos Joan Edmundsson, som gentagende gange ikke kunne finde sine holdkammerater med passende afleveringer. Den færørske spiller, der i foråret internt blev topscorer hos OB-truppen, manglede sin skarphed, idet hans indlæg oftest var for lange og uden modtager. Profilen fik en oplagt scoringsmulighed efter tyve minutter men var for stationær og tabte bolden.

Kampens detalje:

Karlo Bartolec kunne krydre sin kamp nr. 100 i karrieren med en flot scoring til 1-2. Kantspilleren udnyttede en returbold på kølig vis, da han afsluttede langs jorden, mens Sten Grytebust stod ganske chanceløs tilbage. Matchvinderens mål-smil osede af selvtillid.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO