Tipsbladet.dk zoomer ind på fredagens åbnings-kamp i Superligaen mellem FCN og Lyngby.

FCN - Lyngby 0-1 (0-1)
0-1: David Boysen (21.)

Kampens bedste:


FC Nordsjælland:
Stanislav Lobotka - Slovakken var en sand styrmand på midtbanen for hjemmeholdet. Gode afleveringer, enkelte skudmuligheder og generelt ro og sikker boldbehandling var nøgleord omkring Lobotkas præstation. Et kritikpunkt er selvfølgelig, at det ikke lykkedes at fremtvinge et mål. Slovakken gjorde dog sit for at skabe chancerne.

Lyngby BK:
Jeppe Kjær - Han lå ofte alene oppe foran og måtte stå for de konraangreb, som gæsterne efter scoringen måtte leve af resten af kampen. Her formåede han flere gange at holde fast i bolden eller at fremtvinge indkast, som får holdet med frem.

Kampens værste:
Patrick Mtliga - I en kamp, hvor FC Nordsjælland sad på det meste, kostede én skidt situation dyrt for hjemmeholdet. Der står ikke Patrick Mtliga på Lyngby-målet. Og forsvarsspilleren burde måske også have fået et frispark. Men han tabte duellen på et område, hvor han som mimimum kunne have sparket bolden "ud af kommunen". FC Nordsjælland-forsvaret så generelt skidt ud i den situation.  

Kampens detalje:
Ernest Asante tog skeen i den anden hånd sidst i anden halvleg. Nede fra egen banehalvdel drev kantspilleren bolden hele vejen igennem Lyngbys midtbane med en fart, som fik det til at kilde lidt i maven hos FC Nordsjælland-fansene. Zig-zag mellem tre Lyngby-spillere så legende let ud, og situationen endte med et flot skud fra Emiliano Marcondes.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO