• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Bedst og værst: Lumb viste vejen til badeferie

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem AC Horsens og Vendsyssel FF.

Af Benjamin Lillelund

AC Horsens – Vendsyssel FF 1-1 (1-0)
1-0 Michael Lumb (36.)
1-1 Søren Henriksen (82.)

Kampens bedste:

AC Horsens: Michael Lumb havde problemer med øjet efter et uheld, men den i dag placerede kantspiller er bare AC Horsens’ bedste spiller. Han har en god gennembrudsstyrke og tvinger modstanderne til at rette fokus mod fløjen. Og så scorede Lumb det vigtige mål, der sender AC Horsens på sommerferie med en Superliga-billet, der kan indløses til næste sæson.

Vendsyssel FF: Vendsyssel FF's markspillere havde svært ved at få skabt noget som helst, men Nicolai Flø sørgede med flere redninger for, at de trods alt havde muligheden for at komme tilbage i opgøret. Det skete som bekendt ikke, men Flø kan være sin indsats bekendt.

Kampens værste: Francisco Junior var uskarp på vigtige tidspunkter. I en omstilling kort inden halvleg kom han afsted, men han formøblede situationen ved at spille bolden ud over sidelinjen. Sådan noget skal gøres bedre.

Kampens detalje: Hallur Hansson kom til at lave en svinestreg, da han efter en duel med Jon Thorsteinsson ramte sin modspiller i hovedet med støvlen. Et hændeligt uheld, men ikke just en heldig aktion. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.