• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Bedst og værst: Målet som ingen opdagede

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind opgøret mellem Brøndby IF og AaB.

Af Nicklas Grodt Degn

Brøndby IF - AaB 2-1 (1-0)

1-0 Dominik Kaiser 32’
2-0 Kamil Wilczek 49’
2-1 Patrick Olsen 54’

Kampens bedste

Brøndby

Det er som om Dominik Kaiser bare bliver bedre og bedre efter en lunken start i Brøndby. Nu er han også begyndt at lægge vigtige mål på sit spil.

AaB

Vi har stadig til gode at se den samme Kasper Kusk, som fra kantspillerens første ophold i AaB, men i dag viste han prøver på det. Konstant udfordrende og farlig. Langt størstedelen Kusks hurtige drev frem med bolden endte i potentielle AaB-chancer.

Kampens værste

I en kamp, hvor ingen spillere for alvor faldt igennem, stod Marvin Schwäbes manglende indgreb ved 2-1-målet ud. Den tyske målmand så ud til at have styr på et frispark, der egentlig ikke så ud til at være synderligt farligt, men som alligevel endte i et AaB-mål, der lukkede nordjyderne tilbage ind i kampen.

Kampens detalje

Hvad i alverden skete der lige der? Efter 54 minutter sparkede AaB’s Patrick Olsen et frispark fra det, der burde være en ufarlig præstation i frimærket i højre side af Brøndbys banehalvdel. Bolden svævede i en høj og lang bue stille og roligt afsted mod den fjerne del af målet og så landede bolden bag Marvin Schwäbe, der stak et par hænder i vejret, men trak dem til sig igen i en bevægelse, så det ude fra set så ud til, at han havde styr på boldens kurve. Men der, hvor den landede, var minsandten i målet.

Der blev helt stille på Brøndby Stadion, og i et par sekunder, der føltes som flere minutter, var der ikke rigtig nogen, der havde opfattet, at bolden gik ind. Men ind, det gik den altså.

Superliga

Mere Superliga

Fokus