• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Bedst og værst: Marcondes plus Silkeborg giver målgaranti

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på Superliga-opgøret mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF.

Af Nicklas Grodt Degn

FC Midtjylland - Silkeborg IF 1-0 (1-0)

1-0 Emiliano Marcondes 14’
2-0 Rasmus Nicolaisen 72’
2-1 Emil Holten 85'

Kampens bedste:

FC Midtjylland:

På en dag, hvor ingen af FC Midtjyllands offensive profiler tilsyneladende havde megen lyst til at spille chancerne store, må hæderen gå til Emiliano Marcondes, der som sine kolleger skød på alt, hvad han kom i nærheden af, og med mest kvalitet i afslutningerne. Og så blev det også til 1-0-målet på flot hovedstød.

Silkeborg IF:

Det var svære arbejdsbetingelser mod et godt organiseret FC Midtjylland-mandskab, men den unge Mads Emil Madsen Silkeborg-spiller prøvede trods alt ihærdigt og til tider succesfuldt med at sætte noget op frem ad banen. Mod slutningen af kampen lykkedes det så endelig med en flot assist til Silkeborgs mål. Det er til at se, hvorfor han meldes interessant for andre Superliga-klubber.

Kampens værste:

Efter 70 minutter måtte Sory Kaba lade sig udskifte til tydelig ærgrelse, og det forstår man godt, for det her var sådan en kamp, hvor Kaba havde mulighed for at sætte et mål eller to ind på en Superliga-målkonto, der endnu ikke bugner. Kaba havde særligt i første halvleg en god mulighed, som han dog afsluttede for dårligt på. Og så så man ikke meget mere til den dyrt indkøbte angriber, der dog også meget, meget sjældent blev serviceret af sine offensivkolleger, der ofte afsluttede FCM-angrebene selv og med forsøg fra udenfor feltet.

Kampens detalje:

Mon ikke Emiliano Marcondes har lyst til at spille mod Silkeborg hver uge, hvis han kunne. Med sit mål i dag har Marcondes nu scoret mod Silkeborg i fire kampe i træk. To som FC Midtjylland-spiller og to som FC Nordsjælland-spiller. Han har nu scoret fem gange mod Silkeborg, og har ikke scoret flere gange mod noget andet hold.

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus