Bedst og værst: Mistratis missil kickstartede Hobros comeback

Tipsbladet.dk zoomer ind på Hobros sejr over Vejle, der sender Vejle ned i 1. division.

Vejle – Hobro 0-2 (0-1)
0-1 Vito Hammershøy-Mistrati (14.)
0-2 Emmanuel Sabbi (103.)

Kampens bedste:

Vejle:
Hjemmeholdet var i store dele af kampen dominerende, men det blev aldrig til de helt store målchancer for Vejle. Når værterne blev farlige var det dog ofte ved Serhii Hryn, der var en stor udfordring for Hobro-forsvarerne. Desuden var Mads Greve en solid klippe i Vejle-forsvaret i gennem hele opgøret, selvom det endte med et 2-0 nederlag.

Hobro:
Jesper Rask har været en af Hobros vigtigste spillere i denne sæson, og det var han igen i dag, hvor han var en sikker sidste skanse i Hobro-målet. Han diskede ligeledes op med en flot redning på Kjartan Finnbogasons straffespark inden pausen. Deusden var Vito Hammershøy-Mistrati og Emmanuel Sabbi afgørende i en kamp, hvor Hobro sjældent var farlige.

Kampens værste:
Edgar Babayan lykkedes ikke med meget i første halvleg, og han lignede en mand, der var overtændt. Kort før pausen gjorde han sig endnu mere uheldigt bemærket, da han gik alt for hårdt ind i en tackling i feltet og begik straffespark. Det misbrugte Kjartan Finnbogason dog, og den målfarlige islænding, der har for vane at score i de afgørende kampe, var meget usynlig i dagens kamp.

Kampens detalje:
Vito Hammershøy-Mistrati laver ikke mange mål, men dem han laver, er som regel rigtig flotte. Det var hans mål i dag også, da han på fornem vis kanonerede bolden op i hjørnet et par meter udenfor feltet. Det var et utroligt vigtigt mål i en kamp, hvor Hobro havde meget få åbenlyse målchancer.