Bedst og værst: OB-fans hyldede kræftramt legende i målrig kamp mod FCN

Tipsbladet.dk zoomer ind på Superliga-opgøret mellem Odense Boldklub og FC Nordsjælland.

Odense Boldklub - FC Nordsjælland 0-0 (0-0)
3-1 Sander Svendsen 63’

Kampens bedste:

Odense Boldklub: Bashkim Kadrii
OB’s offensiv er som regel afhængig af humøret hos Bashkim Kadrii, og i dag var spillehumøret stort.

Da Sander Svendsen efter ni munutter kom helt fri igennem i venstre side, der valgte den snu målræv Bashkim Kadrii at placere sig lidt tilbage i FC Nordsjællands felt, hvor han helt fri modtog bolden og scorede kampens første mål.

To minutter senere var Bashkim Kadrii tæt på at gøre det til 2-0. Lidt senere i første halvleg var Kadrii naturligvis indblandet i OB’s mål. Her sendte han et perfekt servet hjørnespark ind til Sander Svendsen, der af to omgange scorede.

Ved fynboernes tredje mål var det endnu engang Kadrii i rollen som kreatøre. Stormende frem mod FCN-målet fandt han sin makker Sander Svendsen, der ad to omgange scorede. Dermed snød han Kadrii for endnu en assist.

Fansene gav titlen til Sander Svendsen, der også var et godt bud.

FC Nordsjælland:
Mikkel Damsgaard spillede en fin kamp for et ellers middelmådigt FCN-mandskab. Damsgaard får titlen fordi, at han var stabil kampen igennem og viste flot reaktionsevne ved reduceringen, der kom på baggrund af en afrettet bold, der havnede hos Mikkel Damsgaard. Der var ikke den store konkurrence om titlen fra holdkammeraterne, der for de flestes vedkommende spillede som grå mus. Sjællænderne formåede aldrig at sætte OB under pres.

Kampens værste:
Han har mange gange vis sig flot frem, men i dag gjorde Mohammed Kudus det ikke. Flere gange modtog han bolden med en fin første berøring, lavede en fin vending, hvorefter han afsluttede aktionen med en fejlaflevering. Det 19-årige ligner utvivlsomt et stort talent, der lige mangler det sidste.

Kampens detalje:
Fra anden halvlegs begyndelse sang OB’s fans ”Lars Høgh” gentagende gange. Det skete som en støtte til OB-legenden, hvis kræft er brudt frem igen. Det var det højeste lydniveau, som de 5900 tilskuere på lægterne fik skabt søndag eftermiddag fraregnet jublen efter scoringerne.