• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Bedst og værst: OB's nye angriber fik drømmedebut

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer her ind på mandagens Superliga-opgør mellem OB og Lyngby BK.

Af Sylvester Guldberg Røn

OB – Lyngby BK 4-1 (1-1)
1-0 Bashkim Kadrii (15')
1-1 Frederik Gytkjær (34')
2-1 Sander Svensen (71')
3-1 Troels Kløve (80')
4-1 Sander Svendsen (82')

Kampens bedste:

OB:
Norske Sander Svendsen blev skiftet ind i anden halvleg mod Lyngby, og han fik en regulær drømmedebut. Den unge nordmand viste meget fine takter i OB-angrebet, og så viste han det vigtigste: at han kan score mål. Svendsen blev dobbelt målscorer i opgøret, hvor Bashkim Kadrii også viste stort spil med et mål og en flot assist til netop Sander Svendsen. 

Lyngby BK:
Frederik Gytkjær scorede mandag aften sit tredje Superliga-mål i denne sæson, og han kan vise sig at blive rigtig vigtig for Lyngby. Han fik én regulær chance i opgøret, og den udnyttede han, og det er en af de ting, der kan blive point og i sidste ende en overlevelse værd for Lyngby. 

Kampens værste:
Sander Svendsens andet mål i kampen var en regulær foræring af Lyngby-keeper Thomas Mikkelsen. Han spillede bolden lige ud i fødderne af Jacob Barett Laursen, der nemt kunne lægge den på tværs til Svendsen til endnu en debutscoring. Det var vist godt for Mikkelsen, at der ikke stod 1-1 på det pågældende tidspunkt. 

Kampens detalje:
Efter 20 minuttter stod Bashkim Kadrii for en meget flot detalje. Kadrii vendte på sin førsteberøring med hælen, og da den røg gennem benene på Nicolai Geertsen, blev Lyngby-stopperen fuldstændig sat af. Kadrii brændte dog chancen, som han på fornem vis selv skabte. Troels Kløves mål til 3-1 via den ene opstander var ligeledes flot sparket ind. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus