Bedst og værst: Oti i hopla da Esbjerg slog Brøndby

Brøndby tabte søndag aften med 0-1 hjemme mod Esbjerg. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret.

Brøndby IF – Esbjerg fB 0-1 (0-0)
(85.) 0-1 Yuri Yakovenko

Kampens bedste:
Brøndby IF:
Der var ikke mange af Brøndby-spillerne, der levede op til vanlig standard, men når holdet spiller dårligt, så må man arbejde sig ind i opgøret, og det var Kasper Fisker i aften garant for. Selvom det ikke var alt, der fungerede, så formåede Fisker konstant at gøre sig spilbar, og det meste af Brøndby-spillet gik da også igennem ham.

Esbjerg fB:
Det er altid svært at komme udenom matchvinderen, men i dag er der ingen tvivl om, at Esbjergs ghanesiske kantspiller Emmanuel Oti var banens bedste. Han var en konstant trussel mod Brøndby-forsvaret, og han burde ret beset have givet udeholdet føringen allerede i 1. halvleg. Han får et gult kort for film, men det var ikke så slem en situation. Derudover havde han en god afslutning, som målmand Schwäbe måtte parere til hjørnespark.

Kampens værste:
Brøndby IF:
Josip Radošević skal tage over for Christian Nørgaard, men I dag kunne to ikke sammenlignes. Kroaten lavede I aften et hav af fejl, som gav gæsterne gode muligheder. Det kan blive en lang sæson, hvis han ikke forbedrer sit spil, ellers må Troels Bech u dog lede efter alternativer.

Esbjerg fB:
Hos gæsterne leverede stort set alle en kæmpe indsats. Faktisk var det kun en mand, der skilte sig ud negativt. Adrian Petre blev skiftet ud i pausen efter en rædselsfuld første halvleg, hvor han mest af alt lignede en spiller, der gerne ville hjem og sove. Han blev sendt i dybden en enkelt gang, hvor det så ud, som om han kunne nå bolden, men han blev tilsyneladende bange for den fremadstormende Brøndby-målmand.

Kampens detalje:
Dagens bedste detalje må være Markus Halstis heroiske hovedstødsredning kort før tid, da Wilczeks hovedstød svævede mod det lange hjørne. Der var en lignende situation tidligere i kampen, men den her redning kom på et meget vigtigt tidspunkt.