• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Bedst og værst: Bo Henriksen-sats var en succes

Foto: Getty Images/Lars Ronbog

Tipsbladet.dk zoomer ind på dagens opgør mellem FC Nordsjælland og AC Horsens.

Af Benjamin Lillelund

FC Nordsjælland – AC Horsens 0-1
0-1 Mikkel Qvist '37

Kampens bedste:

FC Nordsjælland: Mohammed Kudus gav AC Horsens' defensiv store problemer. Med sine udfordringer og speed havde modstanderen svært ved at kontrollere ham, og han skabte flere farlige situationer. Også Jonathan Amon viste fine takter ved ligesom Kudus at udfordre meget. 

AC Horsens: Rune Frantsen var stærk ude på højrekanten og havde flere fine aktioner, og han var en af dem, der viste takter, når de endelig havde fremadrettet spil. Mikkel Qvist spillede en uvant position, men fik alligevel scoret.  

Kampens værste: Andreas Skov Olsen har haft en fabelagtig sæsonstart, men i dag svingede det ikke rigtig for det unge stortalent. Han lykkedes ikke med de ting, som han forsøgte sig og havde flere dumme boldtab. 

Kampens detalje: Bo Henriksen har svært ved at finde en konstellation i angrebet, og i dag blev Mikkel Qvist, der normalt er at finde på venstresiden, prøvet af i toppen. Det siger lidt om, hvilke udfordringer AC Horsens har på angriberfronten i forhold til at finde en vedvarende konstellation.

Superliga

Mere Superliga

Fokus