• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Randers’ angrebsduo fældede Horsens

Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret mellem Randers FC og AC Horsens.

Af Victor Risager

Randers FC - AC Horsens 2-0 (0-0)
Emil Riis, 1-0 (49')
Marvin Egho, 2-0 (65')

Kampens bedste:
Randers FC:

Randers kom ikke frem til mange chancer i første halvleg, men det stod hurtigt klart, at det skulle komme fra Emil Riis. Riis kom med flere gode løb og var godt med i spillet. Han lignede Randers' farligste mand, og det viste han sig også at være, da han satte gang i målscoringen i starten af anden halvleg med et flot hovedstødsmål. Derudover kan Johnny Thomsen fremhæves for en fin præstation. 

AC Horsens:
Ikke mange AC Horsens-spillere kunne være tilfredse med deres præstation, men venstrebacken Michael Lumb var en af dem. Lumb leverede et par fine løb frem ad banen og var generelt solid i det defensive. 

Kampens værste:
Det er svært at pege på en enkelt spiller i denne kategori, og i stedet kan der peges på AC Horsens’ offensiv som helhed. De kom frem til utrolig få chancer, og når de endelig blev farlige, var det efter en dødbold. 

Kampens detalje:
I januar kom det frem, at Mathias Nielsen skifter til Randers FC, men søndag skulle forsvarsprofilen forsøge at holde sine kommende holdkammerater fra fadet. Nielsen skifter nemlig først til sommer og var i søndagens opgør i startopstillingen for AC Horsens. 

Derudover fortjener Marvin Eghos fremragende 2-0-scoring at blive nævnt. Den østrigske angriber modtog bolden i feltet og snød Mikkel Qvist med en flot detalje, inden han bankede bolden i nettet. En rigtig flot scoring.

Superliga

Mere Superliga

Fokus